Maaltijden

Vroeg in de ochtend staan onze koks op om zich klaar te maken om voor u onze verse gerechten te koken. Als half Nederland nog slaapt, staan zij al in de keuken druk in de weer om alles weer vers te bereiden. Onze vader is tot op heden nog steeds één van die koks. Hij draagt zorg voor de kwaliteit en receptuur van al onze gerechten.

U moet weten dat wij alle gerechten dagelijks vers maken. Het voordeel van vers bereide gerechten is voor de klant natuurlijk wel duidelijk. Vers, vers en nog eens vers! Daarom dat onze gerechten ontzettend populair zijn bij onze klanten. Het nadeel voor de klant daarentegen is dat alle gerechten pas klaar zijn rond 11 of 12 uur 's ochtends. Wij hebben namelijk dagelijks ontzettend veel gerechten die bereidt moeten worden. Dit kost natuurlijk wat tijd.

In al die jaren is het aantal gerechten van een kleine 20 soorten gestegen tot meer dan 60! Het is voor ons ook niet mogelijk om alle gerechten dagelijks te maken. Daarom hebben wij gekozen voor het volgende: dagelijks hebben wij een aantal vaste gerechten en een aantal gevarieerde gerechten. De vaste gerechten hebben wij elke dag en uit de overige gerechten kiezen we dagelijks een aantal uit die wij die dag gaan bereiden en verkopen. Dit betekent dat wij dagelijks een ander aanbod aan gevarieerde gerechten bieden.

Wat gaat u eten vandaag?